Korrektur av masteroppgave

Kvalitetssikre din masteroppgave med profesjonell korrekturlesing

← Tilbake til språktjenester

Det å skrive en masteroppgave er en utfordrende og tidkrevende prosess. Det er ikke bare nok å gjøre forskning og skrive ned funnene dine; du må også sikre at teksten er feilfri og formidler budskapet på en klar og presis måte. Godt språk er viktig for å formidle budskapet på en overbevisende og profesjonell måte. Og det er her jeg kommer inn. Som en erfaren korrekturleser og oversetter (med mastergrad), tilbyr jeg korrekturlesing og konstruktive tilbakemeldinger for masteroppgaver i alle fagområder. Jeg har en skarp øye for detaljer og en dyp forståelse av akademisk skriving, noe som betyr at jeg kan hjelpe deg med å løfte oppgaven din til neste nivå. Korrekturlesing for studenter prises lavere enn andre kunder, så her gjør du et kupp.

Hva kan du forvente av mine tjenester?

  • Rask og pålitelig service: Jeg forstår viktigheten av å overholde frister, og jeg vil alltid levere innen den avtalte tiden.
  • Personlige tilbakemeldinger: Hver oppgave er unik, og jeg vil derfor gi tilbakemelding som er skreddersydd til ditt spesifikke prosjekt og dine behov.
  • Konfidensialitet: Jeg tar konfidensialiteten til dokumentene på alvor. Alle filene og informasjonen du gir meg vil bli behandlet med varsomhet.

Dette koster det

Prisen er 1850 kroner per masteroppgave.

Kvalitetsgaranti
Å gjøre feil er menneskelig. Selv om jeg gjør mitt ytterste for å bedre kvaliteten til teksten, kan det i enkelte tilfeller forekomme at feil ikke blir rettet. Hvis du oppdager noe du mener er feil i etterkant, vil jeg selvsagt rette det uten tillegg i prisen. Kvalitetsgarantien dekker ikke tillegg/endringer på teksten du opprinnelig ga meg.

Kontaktopplysninger

post@madsheggen.no

+47 48 00 30 26