Korrektur av masteroppgave

Kvalitetssikre din masteroppgave med profesjonell korrekturlesing

← Tilbake til språktjenester

Det å skrive en masteroppgave er en utfordrende og tidkrevende prosess. Det er ikke bare nok å gjøre forskning og skrive ned funnene dine; du må også sikre at teksten er feilfri og formidler budskapet på en klar og presis måte. Godt språk er viktig for å formidle budskapet på en overbevisende og profesjonell måte. Og det er her jeg kommer inn. Som en erfaren korrekturleser og oversetter (med mastergrad), tilbyr jeg korrekturlesing og konstruktive tilbakemeldinger for masteroppgaver i alle fagområder. Jeg har en skarp øye for detaljer og en dyp forståelse av akademisk skriving, noe som betyr at jeg kan hjelpe deg med å løfte oppgaven din til neste nivå.

Hva kan du forvente av mine tjenester?

  • Rask og pålitelig service: Jeg forstår viktigheten av å overholde frister, og jeg vil alltid levere innen den avtalte tiden.
  • Personlige tilbakemeldinger: Hver oppgave er unik, og jeg vil derfor gi tilbakemelding som er skreddersydd til ditt spesifikke prosjekt og dine behov.
  • Konfidensialitet: Jeg tar konfidensialiteten til dokumentene på alvor. Alle filene og informasjonen du gir meg vil bli behandlet med varsomhet.

Dette får du:

  • Korrekturlesing: Jeg sjekker etter og retter opp i stavefeil, grammatiske feil, tegnsetting, syntaks og ordvalg. Jeg sørger også for at teksten følger nødvendige stil- og formateringskrav.
  • Detaljerte kommentarer: Jeg legger alltid  ved konstruktive kommentarer og forslag til forbedringer. Dette kan innbefatte forslag til omstrukturering, klargjøring av budskapet, eller kritiske spørsmål som kan hjelpe deg med å utdype analysen og argumentasjonen din.
  • Språkvask: Jeg vil gi forslag til hvordan setningsstrukturer kan endres for bedre flyt og klarhet. Jeg ser også det overordnede språket og tonen i teksten din, for å sikre at det er passende for en akademisk kontekst.

Dette koster det

Prisen er 1500 kroner per masteroppgave.

Kontaktopplysninger

post@madsheggen.no

+47 48 00 30 26