Språktjenester

Trenger du en teskt til nettsiden? Kanskje må noe oversettes? Eller kanskje trenger teksten din et løft?

 

Hvorfor meg?

I tekstene jeg skriver, fokuserer jeg først og fremst på å skrive i klartekst. Dette involverer ikke å ta bort informasjon, men først og fremst om å gjøre hver setning informativ.

Informasjonsstrømmen vokser stadig. For å nå gjennom til så mange som mulig, bør språket ikke bruke unødige og pretensiøse formuleringer. Samtidig er også tilpassing en viktig del av formidlingen. Krever målgruppen at språket formuleres presist, må språket rette seg etter dette.

Garanti er inkludert i alle prosjekter, uavhengig av størrelse. Denne garantien går ut på du alltid skal sitte igjen med et sluttprodukt du er fornøyd med. Revisjoner er med andre ord inkludert i prisen.

Dette tilbyr jeg

Trykk på emnene for å lese mer og se priser.

Dette koster det

Noen temaer krever mer kunnskap enn andre, og krever dermed også mer tid. En tekst på 1000 ord om Den transsibirske jernbanen vil derfor koste mer enn en like lang tekst om badeballer. Jeg har likevel noen enkle holdepunkter å ta utgangspunkt i. De ulike prisene kan du se om du klikker deg inn på emnene i listen over.

Garanti

Det viktigste for meg, er at de jeg arbeider for er fornøyd med sluttresultatet. Om det er deler av teksten du synes burde skrives om, eller om det er ord i oversettelsen du synes burde endres på, kan dette endres på uten tillegg i prisen. Dette er min garanti for at du får det du betaler for. Garantien inkluderer ikke nye setninger til oversettning.

Kontakt

post@madsheggen.no

Tlf. 48 00 30 26